maanantai 8. lokakuuta 2012

Karkkipäivän haasteita

Meidän perheessä on ollut jo useamman vuoden tapana viettää yhteistä karkkipäivää perjantaina. Karkkipäivän vietto koskee niin aikuisia kuin lapsiakin. Tällä on saatu aikuisten iltarapinat kuriin. Tosin joskus lipsuu, mutta ei kerrota sitä lapsille. :)

Nykyisin meillä kuitenkin on melkoinen kuri. Ei niinkään siinä karkin syönnissä vaan karkkipussin avaamisessa. Sitä kun EI SAA REPIÄ auki, kun äiti haluaa pussit ehjinä jatkojalostukseen. Vaan, pussit leikataan nätisti ja siististi auki. Tämä meinaa käydä niin pienten kuin isojenkin hermoille. Tosin näiden tekemieni "karkkipussien" jälkeen on oppi alkanut mennä perille kun kaikki ovat kohta saaneet osansa näistä jatkojalostetuista pusseista. Kuulinpa jopa suunnitelmia siitä, millaisella kuviolla varustetun karkkipussin juniori nro 1 haluaa ensi perjantaina syödä, jotta saa siitä jotain kivaa itselleen. Oman Tupla-pussini esittelinkin jo edellisessä postauksessa.

Puoliso sai itselleen TV Mix -pussukan kameratarvikkeilleen.


Vetoketju vanhasta takista kierrätetty, vuori on mummon vanhoista verhoista.


Juniori nro 2 sai myös toiveidensa (ja karkkimakunsa) mukaisen penaalin.

 
Tähän oli pakko ostaa vetoketju, kun sattui löytymään niin sopivan värinen. Vuorikangas on mummon vanhaa pöytäliinaa.


Ja heti pääsi käyttöön ja kouluun mukaan. Oli kyllä lapsi ihan onnesta soikea.

Odottamassa on Kismet-papereita, Remix-pusseja ja lakritsi Nappi-pusseja sekä jotain muutakin. Niistäkin pitäisi jotain kehitellä. Tämä kyllä vie niin mennessään. :)

2 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä niin hienoja! Varsinkin tuo possupenaali :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Johanna. Mun oma suosikki näistä on tietysti tuo oma Tupla-pussi.

    VastaaPoista