perjantai 29. elokuuta 2014

Farkkuja

Pitkän tauon jälkeen voisi taas yrittää aktivoitua niin käsitöiden suhteen kuin tämän bloggaamisenkin suhteen. Tästä blogin hiljaisuudesta en tosin ole stressiä ottanut, koska itsellenihän tätä kirjoittelen, muistilistaa erilaisista käsityötekeleistä. Käsityörintamalla on siis ollut TO-DEL-LA hiljaista. Muutto toiselle paikkakunnalle, uusi työ ja uudet kuviot muutenkin ovat vieneet kaiken huomion. Olen kuitenkin palannut juurilleni ja siihen enemmän kuin tyytyväinen. Meri, jota olen niin kaivannut, on taas haisteltavissa.


Kotia olen yrittänyt sisustaa mieleisekseni ja se on vienyt aikaani. En ole koskaan ollut mikään sisustaja ja se on minusta tuntunut kovin haasteelliselta. Nyt on kuitenkin jotain saatu aikaiseksi ja itse olen tyytyväinen tulokseen. Ompahan matto saanut ainakin sen arvoisensa paikan, jota se on odotellut.


Eteispuutarhahaaveeni vihdoin toteutui, halusin siis tuoda palan puistoa eteiseen. On pysäyttänyt monet tulijat.


Nyt kun koti alkaa olla kunnossa, on taas tehnyt mieli tehdä käsitöitä. Hopea houkuttelee, langat kutsuu, ompelukone suorastaan vaatii seuraa.Ompelu kone sai ekana vuoron päästä käyttöön.Vaatekaappien kätköistä löytyi vanha farkkuhame, joka ei ollut enää mittoihin sopiva, joten se sai luvan uhrautua ompelukoneen alle.




Vanhat farkut puolestaan muuntui meikkipussukaksi ja toilettilaukuiksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti