maanantai 20. toukokuuta 2013

Juhlaylläri

Sain tänään postia Snyltäni. Ihanan muistamisen syntymäpäivänäni, joka oli virallisesti siis eilen. Mitään pyöreitä en täyttänyt ja eihän nämä juhlapäivät enää samalta tunnu kuin lapsena. Mutta oli silti kivaa saada edes yksi lahja. Kiitos siis Snylle ihanasta koirakortista, kauniista rannekorusta ja pussukasta, joka pääsee mukaani reissuun "reissukorupussukaksi".


Olen minä tosin itse itselleni myös hankkinut lahjan, sen toimitus vaan kestää vielä hetken. Se on jotain isoa ja valkoista ja melko "ärhäkkää". Kuka arvaa mitä? Sopii muuten hyvin yhteen tuon saamani helmikorun kanssa. ;)

Ei siis vieläkään Sny paljastanut itseään vaan pysyttelee sinnikkäästi tuntemattomana. Sain myös viestisi Sny, kiitos siitä. Emo sen minulle ystävällisesti välitti. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. Jaksan kyllä täällä odotella.

Käsityörintamalla on joku stoppi menossa, en tiedä mistä se johtuu. Ähky? Harunikin on samoilla sijoillaan. Sen sijaan olen taas hankkinut jotain tuunattavaa, toivottavasti vain saisin siitä jotain aikaiseksi. Esittelen sitä sitten mahdollisesti myöhemmin.

8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut!

  Olisitko sie menossa naimisiin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Red Dragon onnitteluista.
  Ei, en ole menossa naimisiin. Ei ole sellaista valkoista. Olen ollut naimisissa jo 10v. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka, viiemin tänään sain paljastuspaketin matkaan
  Kiva että tykkäsit synttärilahjasta :D

  Kylläpäs nyt mietityttää. mitä se valkoinen ja ärhäkkä voisi olla ? Auto, koira....?

  Vielä kerran vain nimimerkillä: kevät-SNY:si

  VastaaPoista
 4. SNY:
  Ei taida tänne asti ehtiä pakettisi huomiseksi... Täytynee malttaa jännittää maanantaihin asti kuka sinä oikein olet. :/

  Ja BINGO! Valkoinen, iso ja ärhäkkä on todellakin upouusi auto, sellainen naisellinen valinta kuin katumaasturi. :D :D Ensi viikolla saapunee sekin. Onpas mulla taas tulossa kiva viikko.

  VastaaPoista
 5. Voi että... Tässä se nähdään miten käy, kun en joka päivä koneella ole...

  Nyt sit huutelen "Onnksi olkoon" aivan kamalan myöhässa!

  On tuo käsityö ähky täällä päin aivan liian tuttu juttu. Ja silloin kun se iskee poden julmettua syyllisyyttä. Typerää oikeastaa, kun sitä sitten moittii itseään, ei kai ähkyä tulisi ellei sitä olisi sen tarpeessa... ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pimahlalle onnitteluista.
  Neuleähky jatkuu, mutta pihalla olen tuunannut vanhaa ikkunanpokaa seinälle laitettavaan kuntoon. Olikin vähän isompi projekti kuin aattelin, mutta periksi ei anneta. Nahka on kiitettävästi kärynnyt tuolla pihalla puuhaillessa. Mahtavaa kun meillä on kesä. :)

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnitteluni sinulle.
  Oma neleblääh kesti yllättävän pitkään, melkein puolen vuotta. Tekee, kun siltä tuntuu ja nauttii siitä mitä haluaa tehdä.

  VastaaPoista
 8. TeSa: Kiitos onnitteluista. Tuo on kyllä niin totta, että pitää tehdä sitä mistä nauttii eikä tehdä siksi että "pitää" tehdä. Harrastuksiahan nämä vaan on :)

  VastaaPoista