keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Paljastus!

Nyt se on täällä! Kauan ja hartaasti odotettu SNY-paljastuspaketti. Sainkin aiemmin jo emolta viestiä, että joudun hiukan odottelemaan, mutta että minua ei ole unohdettu.

Paljastuspaketti oli IHANA!!!


Paketissa oli Koto living -lehti, Maisa ja Kaarina tyynynliina, koristeellisia nappeja ja ihana sydän-lintu-ikkunakoriste. Lisäksi oli 4 kerää Gjestal Nagano -lankaa (ihanat värit muuten!). Ja tietysti kesäisen mansikkaisia Lehmä-kermakarkkeja. NAM, mikä paketti. Ihastuin tuohon ikkunakoristeeseen heti. En ole mikään koristeiden ystävä ja en yleensä kotiini halua mitään ylimääräisiä koristuksia, mutta tämä on ihan loistava ja niin kaunis, että pääsee varmasti uuteen kotiimme tarkoin harkitulle kunniapaikalle. Kiitos SNY!

Ja sitten se itse paljastus. Tällä kierroksella minulle paketteja on lähetellyt hyvällä menestyksellä Lettu NeuleNirvana-blogista. Kiitos vielä kerran!!!!!

Nyt nukumaan ja iltalukemisena Koto living. :)

4 kommenttia:

 1. Olipa mukava, että paljastupaketti oli sulle mieluisa! Hieman mietin tuota koristeen lähettämistä,olit jossain aiemmin maininnut ettet juurikaan koristeista piittaa :D
  Oli kivaa saada lähetellä sulle paketteja! Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle ja perheellesi !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lettu samoin sinulle! Koto living lehtihän oli ihan loistavaa luettavaa. En ollu aiemmin lukenutkaan.

  VastaaPoista
 3. Kyllä kannatti odottaa, niin kaunis kokonaisuus on pakettisi!

  VastaaPoista