torstai 15. syyskuuta 2011

Syyskuun SNY-paketti

Eilen sain ihanaa postia postilaatikon täydeltä :)
Salainen neuleystäväni Turusta oli lähettänyt minulle ihana paketin:Kaksi muhkeaa kerää Rowan Purelife Renew -lankaa harmaan sävyisenä, ihania kisunappeja ja keinuheppanappeja nappikokoelmiani kasvattamaan, palmikkopuikot ja omenachipsejä. Ja nostalginen korttikin. Aivan ihanaa! Lanka on juuri sopivaa herkälle kaulalleni (testailin sitä jo kaulaa vasten). Siitä tulee snyni huivivihjailuista huolimatta minulle kauluri, jota olen talvisin kaivannut toppatakin alle... Vinkkejä hyvästä ohjeesta otetaan vastaan!


Suuren suuret kiitokset SNYni!!

Käsityörintamalla hiljaista, työrintama vie tällä hetkellä kaiken ajan. Ei ole helppoa olla tulostavoitteellisen yksityisen työnantajan leivissä... Mutta ehkä minä joku päivä taas ehdin.

Tiistaina tosin kävin käsityöpajalla ja suunnittelimme syksyn töitä. Tarkoituksenani ois aloittaa pajalla Juhannusruusu -matto.

4 kommenttia:

 1. Kivaa, että paketti tuli perille! Ja kyllä niistä langoista saa tehdä ihan mitä itse haluat :) Kauluri kuulostaa hyvältä ja varmasti tarpeelliselta. Toivottavasti myös muut "osat" päsevät jossain vaiheessa käyttöön.

  Katsotaan mitä seuraavaksi keksin...

  T: SNY

  P.s. Oletkos varma, että olen Turusta. Voi olla, että käyn vain postittamassa kaiken sieltä...

  VastaaPoista
 2. :) No se kyllä... voihan se olla niinkin. Älä pelkää, en tee mitään salapoliisin työtä. Haluan olla tietämätön. :)

  VastaaPoista
 3. Ai hitsi, miten hyviä omppuchipsit olivatkaan! Koko perheen leffaherkkuna menivät kuin kuumille kiville!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että chipsit maistuivat. Pitää varmaan ostaa itsellekin pussillinen testattavaksi. "Tavallisia" olenkin jo joskus syönyt, mutta nuo kanelilla maustetut kiinnostavat myös...

  T:SNY

  VastaaPoista