sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Origami(ko)?

Viime viikolla saimme käsityöpajalle vieraan kaukaa. Ihana nuori japanilaisnainen oli tullut meille opettamaan origami-juttuja. Minä, Onneton Askartelija Memmu olin lähes ahdistuksen vallassa...ORIGAMEJA!!?

Lopulta sain kuin sainkin jotain väkerrettyä, vaikka meillä ei yhteistä kieltä ollutkaan. Ja kolmessa tunnissa hermojen menetyksiäkin tuli VAIN kolme :) Loppujen lopuksi ihan kivaa touhua, mutta todella haastavaa.

Tämännäköisiä niistä tuli parhaimmillaan. Kaikki tuherrukset eivät todellakaan ole esittelykelpoisia.


Muulla käsityörintamalla on melko hiljaista. Remontti kotona on pistänyt paikat sekaisin ja en löydä tarvitsemiani käsityövälineitä. Kaksi huivia on kuitenkin lähes tulkoon valmiina. Rose Mohair Luxista virkattu kolmiohuivi on hapsuja vailla. Snyltä saamastani  Katia Peru langasta kudoin löysää ja lämmintä itselleni kaulaan, se odottaa pingotusta ja nappia. Ne nuppineulat kun on jossain noissa remonttikasoissa.


Tänään onnittelimme isiä ja pappaa. Ukille sytytimme kynttilän muistoksi. Merimiespihvi hirvenlihasta muhii uunissa, jälkkäriksi syömme hunajavohveleita kera kermavaahdon ja mansikkahillon.

Mukavaa isänpäivää kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hauskoja origameja olet saanut aikaiseksi. Ja hunajavohvelit muuten kuulostaa aivan ihanilta. Marraskuun paketti on pakattu ja teipattu kiinni (kahteen kertaan, kun kortti unohtui ekalla kerralla reissusta...) ja odottaa vaan vientiä postiin. Josko huomenna ehtisin sitäkin kautta kulkemaan :)

  T: SNY

  VastaaPoista
 2. Oijoi! Nyt mua alkoi kyllä jännittää, paketteja on aina niin kiva saada. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja taitoksia, minä osaan vain sen kusudama-kukan josta se valaisin taitellaan. Mulla on tilkkuilun parissa aika vierähtänyt niin rattoisasti että meinaa jäädä blogit kommentoimatta, pika visiitillä käyn kuvat vilaisemassa...

  VastaaPoista