maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulukuun Sny-paketti osa1.

Tänään töistä tullessa oli kiva yllätys tullut postissa, olinkin sitä jo odottanut. Vähän aikaa sitten toivoin mielessäni, että SNYni ei vielä lähettäisi viimeistä pakettia ja paljastaisi itseään. Halusin nautiskella vielä hetken ennen kuin leikki loppuu. No, tänään sitten riemulla menin avaamaan, niin paketti ei ollutkaan paljastuspaketti, vaan joulukuun osa1. Mitä ihmettä voi vielä olla tulossa? Olihan tämäkin jo ihan riittävän hieno paketti ollakseen joulukuun paketti ihan kokonaisuudessaan.


Paketissa oli 3 kerää ruskean sävyistä Fabelia, mun lempisukkalankaani. Ja väriä, jota ei minulla ole koskaan vielä ollutkaan. Ja yllätyin kuinka kivalta se näyttikään. Lisäksi paketissa oli ohje hunajaisiin joululeivonnaisiin ja niihin vähän mausteitakin. Menee varmasti kokeiluun :) Ja loppuhuipennukseksi mini-nappeja kokoelmani jatkoksi, olivat kuin pieniä karkkeja tai nomparelleja. Niin söpöjä! Kiitos Snyni kaikesta tästä!

Jännitys siis jatkuu edelleen... jään odottelemaan paljastuslähetystä jännityksestä kihisten...

4 kommenttia:

 1. Tämä pakettien lähettely ja saaminen on niin kivaa, että ajattelin pidentää vähän jännitystä :) Paljastuspaketti on vielä vähän mietinnän alla... katsotaan mitä hauskaa siihen vielä keksin.

  T: SNYsi

  VastaaPoista
 2. Kiitos Snylle tästä leikin pitkittämisestä. Tämä on todellakin ollut niin kivaa, ettei tämän soisi loppuvan vielä. :)

  VastaaPoista
 3. Pieni paljastuskuori lähti matkaan perjantaina. Kakkosluokassa, mutta on varmaankin sinulla viimeistään loppuviikosta...

  T: SNY (vielä ihan pienen hetken)

  VastaaPoista