perjantai 22. helmikuuta 2013

Helmikuun SNY-paketti

Mukava viikonlopun aloitus. Ilmoitus SNY-paketin saapumisesta postiin odotti töistä tullessa kotona. Ei muuta kuin takaisin auton rattiin ja postiin. Eihän sitä nyt viikonlopuksi voinut sinne jättää! Enhän minä saisi edes nukuttua koko viikonloppuna.

Kylläpäs onkin niin minun näköinen paketti!


Paketti oli runsas ja herkullisia värejä täynnä. Ihan parasta oli ehdottomasti kiroileva siili -olkalaukku. Niin asenteellinen, mutta silti hempeä. Juuri niin kuin minä. Elävässä elämässä ole oikeasti melkoinen "kiroileva siili". Äkäinen, sanavalmis ja piikikäs tapaus. Mutta sisältä melko pehmo. :)

Lisäksi paketista löytyi vyyhti suklaan ruskeaa Vuorelman Satakieli 100 % villalankaa, sekä erilaisia apuvälineitä käsitöihin (tupsukone, silmukan lepuuttaja ja sukkapuikkosuojat) sekä hyvinvointiin (huulirasva ja käsivoide). Herkkuja oli koko perheelle asti. Mistäs sinä SNY tiesit, että mansikkasuklaa on mun lemppari? Lisäksi SNYni oli löytänyt jostakin kivan neuleaiheisen kortinkin vielä.

Suuri kiitos SNY!  Tästä viikonlopusta tulee mainio näillä eväillä.

Kuvausalustana toimi mattoprojektini, joka on viimeistä kierrosta vaille valmis. Laskuissa olen jo sekaisin, montako vyyhtiä tämä maton ketale on kudetta syönyt. Mutta ei sillä väliä, itselle raaskii laittaa. :)

Nyt täytynee alkaa selailemaan lehtiä, että mitä tuosta Satakielestä voisikaan tehdä..


7 kommenttia:

 1. Tuo kassi on aivan ihana! Ja tosi kiva paketti muutenkin.

  VastaaPoista
 2. Hih, kivaa lukea että paketti oli sulle mieleinen :D
  Tuo "Kiroileva siili" kun saattaa toisista olla epämieluisakin !?
  Jaahas, sitten maaliskuun pakettia suunnittelemaan :D
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle !
  terkuin SNY:si

  VastaaPoista
 3. oooh, mikä paketti!
  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. SNY: Joskus riskit kannattaa. Nyt kannatti, kiroileva siili on mun juttu. Vähän kieroutuneella(kin) huumorintajulla varustettu tapaus olen. :) Tuskin maltan odottaa maaliskuuta. mukavaa alkanutta viikko teille kaikille ihanille! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana paketti, kaikkea ihanaa ja kaunista olet saanut.

  VastaaPoista