perjantai 14. lokakuuta 2011

Ajatustenlukija ja messukävijä

Eilen oli postipoika polkenut laatikkoon IIIHANAN paketin. Sny oli lähettänyt lokakuun paketin. Paketissa oli Katia Peru -lankaa kaksi muhkeaa suklaanruskeaa kerää sekä hauska syksyinen kortti.JA sen lisäksi SNYni on täydellinen ajatustenlukija! Sain myös kauniin vihreän puisen sydännapin, jonka tekijä on ELÄN-handmade . Piti ihan ääneen naurahtaa yhteensattumaa sillä minä olin käymässä viime viikonloppuna Oulun Kädentaitomessuilla ja sieltä ostin itselleni sydännapin, joka kovasti on samaa tyyliä! Miten voi mennä näin makumieltymykset yhteen? Ostamani sydännappi oli keraaminen ja valmistajana on Kippovalimo Böök . Tässä nämä ihanuudet nyt sitten poseeraavat samassa kuvassa. :)Kiitokset SNY:lle muistamisesta! Oli mieleinen kyllä. Nyt vaan en osaakaan päättää, että kumman napin projektiini käyttäisin. Onneksi on aikaa mietiskellä. Käsihän ei ole vieläkään kunnossa, vaikka olenkin Juhannusruusua vähänmatkaa saanut virkattua.


Tätä on virkattu nro 8 koukulla miniontelokuteesta, jota ostin kesälomareissulta TitiTyystä Jyväskylästä.

Kunhan tästä toivun täysin, alkaa aivoriihen purkuosuus ja uskokaa tai älkää: lista on valtavan pitkä! Ensimmäisenä puikoille taitaa päästä tuo SNYn lähettämä Peru :)

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että paketti on päässyt perille. Langat ja napin löysin kierroksen sponsorinakin olevasta Silmu&Solmusta. En tosin nettikaupasta vaan ihan sieltä varsinaisesta liikkeestä. Oli kiva paikka ja aivan ihania lankoja. Meinasin ostaa kaupan tyhjäksi, mutta onneksi sain pidettyä vähän kukkaronnyöreistä kiinni...
    Hyvä, että paketti oli mieluinen. Seuraavalla kerralla taas jotain toisenlaista :)

    T: SNY

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana SNYni. Kyllä oli mieluinen :)

    VastaaPoista