maanantai 3. lokakuuta 2011

Kukkaheijastin Snyltä

Koleaa syksyistä iltaa!
Salainen Neuleystäväni oli lähettänyt minulle välimuistamisena kortin, jossa oli ihana kukkaheijastin. Illat todellakin pimenevat ja tämä tulee tarpeeseen. Miten niillä heijastimilla onkin kumma tapa aina kadota kesän aikana jonnekin?? Vanhoja ei koskaan löydy...

Kortti oli tällä kertaa lähetetty Tampereelta, edelliset postit tulivat Turusta... nyt olen kyllä pyörällä päästäni. Taitaa olla melko menevää sorttia tämä minun Snyni. Turussa en muista koskaan käyneeni, Tampere puolestaan on kaunis kaupunki. Ja mitä ihania lankakauppoja siellä onkaan! Ja ihania puoteja kesällä ainakin, liekkö auki ympäri vuoden?
Kuvaa kortista en valitettavasti saanut onnistumaan, heijastin osoittautui liian vaikeaksi kuvattavaksi minulle...

Turvallista syksyä myös sinulle Snyni, ja tietysti jokaiselle, joka tätä lukee!

Ja koska en pidä kuvattomista bloggauksista, niin esittelen tässä sitten jokin aika sitten valmistuneet sukat.


Malli on Skew-sukat ja lankana Novitan Nalle Kukkaketo sävynä Päivänkakkara.
Kolmannenkin purkukerran jälkeen sukista tuli minulle liian isot, joten mennee odottelemaan ottajaansa tuonne sukkakoriin.

7 kommenttia:

 1. Ihana malli ja sopii hyvin tuohon lankaan.

  VastaaPoista
 2. Upeat sukat, minullakin nuo ovat to do-listalla, joka valitettavasti kasvaa nopeammin kuin toisesta päästä lyhenee......

  VastaaPoista
 3. Kiitos Simpura. Kuulostaa kyllä niin tutulta tuo tilanne. Ja mulla vielä lankavarastoki kasvaa nopeammin kuin ehtii neuloa... HUH!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla, että heijastin pääsi perille asti! Ajattelin (ja näköjään ihan oikein) että muillakin heijastimet katoavat, hajoavat ja ovat aina siinä väärässä takissa kiinni... eli eipä niitä koskaan voi olla liikaa :)

  Iloista viikkoa!

  T: SNY

  P.s. Ihanat sukat!

  VastaaPoista
 5. Juu niitä ei todellakaan ole koskaa liikaa ja takkejakin minulla ainakin on monta. :) Iloista viikkoa sinullekin Snyni!

  VastaaPoista