tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pikkukalat

Päästiin lasten kanssa buzzaamaan Möllerin uutta Omega-3 Pikkukalat -tuotetta.

Buzzadorina saan kutsuja mukaan erilaisiin kampanjoihin, joissa saan testattavakseni erilaisia tuotteita tai palveluita. Lisäksi levitän tietoa tuotteesta ystävilleni ja tuttavilleni keskustelemalla heidän kanssaan, tai niin kuin tässä kampanjassa, bloggaamalla.

Möller kuvailee tuotteen olevan koko perheelle suunnattu omega-3 rasvahappo- ja D-vitamiinivalmiste. Tuote on muodoltaan kalamainen ja pehmeän purtava ja helposti nieltävä. Makua kuvataan hedelmäiseksi. Lisätietoja tuotteesta löytyy Möllerin nettisivuilta osoitteesta www.moller.fi


 Lapset 9v ja 10v odottivat tätä kovasti. Itse en ole koskaan näistä omega 3-valmisteista pitänyt, vaikka ne tärkeitä terveydelle ovatkin. Nauttiminen on ollut vastenmielistä maun ja nauttimista seuranneen närästyksen vuoksi. Oli valmiste sitten mikä tahansa.

Pakkaus on kivan pirteä. Paketin kalat tuoksuivat raikkaan hedelmäisille. Koostumus oli kuitenkin kovin pehmeä ja öljyinen. Jo läpipainopakkauksesta ulos painettaessa kalat muussaantuivat ja osa jäi myös kiinni folioon. Maku ei lasten mielestä ollut myöskään hyvä. Toinen ei suostunut testiä jatkamaan, toinen päätti syödä nämä äidin kaverina. Aikuiseen makuun nämä eivät maistuneet oikein miltään. Tuoksu oli paljon makua houkuttelevampi. Kalaöljyn maku kuitenkin puski näissäkin läpi ja oli tunnistettavissa, mutta ei mielestäni liian voimakkaana kuitenkaan. Närästystäkään tämä ei äidille aiheuttanut kuten muut valmisteet.

Öljyinen pinta ja pehmeä koostumus tekivät tuotteen käytöstä lasten kanssa melko sotkuista, kädet oli vähintäänkin pestävä tämän ottamisen jälkeen. Pohdin ratkaisua tuohon liian pehmeään koostumukseen (jotta nämä eivät jäisi syömättä) ja päätin kokeilla säilyttää kalat jääkaapissa ja siten saatiinkin kalat pysymään kasassa hyvin suuhun asti. Öljyisyyttä jääkaappisäilytys ei tietenkään vienyt pois.

Lopputulemana on, että lapset ei tykänneet mausta, äiti ei sotkuisuudesta. Ei tullut siis meille tästä päivittäistä rutiinia. Kehittelyä vaatii edelleen tuo tuotteen koostumus ja sen myötä helppokäyttöisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti