torstai 21. maaliskuuta 2013

Pääsiäispaketti lämmittää

Tänään posti toi sydäntä lämmittävän pääsiäispaketin Snyltäni. Ja taas niin runsas paketti, että henkeä salpaa!


Vähän pääsiäisen koristeita. En ole mikään kova kodin koristaja, mutta nämä olivat kivoja. Serveteistä tykkään erityisesti. Pääsiäisservettejä minulla ei vielä ollutkaan. Enkä ole ehtinyt ruohojakaan kasvattelemaan. Nyt ei ole enää tekosyitä kun on siemenetkin kotona. Totta ne vielä ehtii pääsiäiseksi kasvaa.


 Ja hillitön määrä herkkuja. Posti oli hiukan pakettia paiskonut ja suklaalevy on ihan palasina, mutta ei haittaa :) Toffeekin on ihanaa, mutta ihan parasta näissä olivat nämä hauskat suklaalusikat; suklaan ja vadelma-valkosuklaan makuisina. Nämä siis liotetaan kuumaan maitoon. Miten ihana idea! En ole koskaan ennen nähnyt tällaisia. Säästän nämä sellaiseen omaan hiljaiseen hetkeeni ja nautiskelen ne vaikka hyvän neuleen kanssa. Sopivaa herkkua vilukissalle.


Ja katsokaa mitä ihanaa vilukissan lankaa! Lanka on harmaa Drops Lace 70% Baby Alpacaa ja 30% Mullberry Silkiä, ja niin ihanan hiuksen hienon ohutta. Snyni ehdotti, että tekisin tästä huivin. se siitä varmasti tulee. Lisäksi oli silmukamerkkejä ja minilämpötyyny.


Ja ei, lanka ei ole yhtään liian ohutta huivitarkoitukseen. Itse asiassa edellisen työn jälkeen on ollut melkoinen käsityötyhjiö. Olen etsinyt ohjeita netistä, löytämättä mitään, mitä haluttaisi tehdä. Nyt toiveissa olisi löytää kaunis puolipyöreä kesähuivinohje, jonka haluaisin toteuttaa jostakin ei-villalangasta. En vaan löydä ohjetta, enkä kyllä osaa valita lankaakaan sellaiseen. Syksyllä lähdemme 2 viikoksi helteeseen ja kaipaan jotain olkapäilleni iltaisin.

Kiitokset Snylle vielä kerran ihanasta paketista. Osaat kyllä lukea mun mieltymyksiä todella hyvin. Maltan tuskin odottaa seuraavaa pakettia.

9 kommenttia:

 1. Todella ihana paketti.

  Tee haruni!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Red Dragon vinkistä. Haruni on kyllä kaunis, vaikkei puolipyöreä olekaan. Mistäköhän ei-villaisesta langasta sitä osaisi alkaa askartelemaan? Ehdotuksia kellään?

  VastaaPoista
 3. Jaa mutta Harunihan on englanninkielinen. Kuinkahan sen neulominen multa sujuu... hmmm? En ole koskaan neulonut mitään isompaa englanniksi. Mitenköhän Kotiväki-lanka toimisi tässä? Onko liian "kovaa"? Auttakaa nyt joku mua!

  VastaaPoista
 4. Oletpa saanut runsaan paketin.
  Valitettavasti en osaa auttaa lankakysymyksessä sinua.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa että paketti oli sulle mieleen :D
  Huiviohjeita löytyy Dropsin sivuilta ja netti-neulelehti Ullasta (sieltä valitset arkistot, huivit). Nuo löytyy ihan googlettamalla. Toivottavasti mieluinen huiviohje löytyy. Kotiväki varmaan menee huivina, kun valitset suositusta paksummat puikot....luulisin!
  Hyvää Pääsiäistä sinulle ja perheellesi !
  terveisin SNY:si

  VastaaPoista
 6. Kiitos SNY. Nuo mainitsemasi on kahlattu läpi. Itseasiassa olen vahvasti nyt kallistumassa tuon Harunin puoleen. Nyt sitten vaan se langan valinta... Ohjeenkin luin kertaalleen jo läpi ja luulen, ettei se nyt ihan voittamaton homma ole kutoa enkuksikaan.

  VastaaPoista
 7. Kurkkimassa jälleen täällä :D
  Olen nyt ollut reissun päällä, ja vähän sairastellutkin niin en tämän kummoisempaan yhteydenpitoon ole kyennyt....sorry!
  Huhtikuun tekemispaketti alkaa kutoutua valmiiksi!
  terkuin SNY:si

  VastaaPoista
 8. Voi sinua SNY:ni. Koitahan nyt parantua. Täällä myös sairasteltu ja yhtään mitään en ole saanut käsitöitä aikaiseksi. Haruni on aloitettu, mutta siinäpä se.

  VastaaPoista