sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sny-haastepaketti

Taas on kuukausi vierähtänyt, ilman yhtäkään uutta postausta. Tyhjiötä olen hiljalleen täytellyt ideoilla, en niinkään tekemisillä. Kaste-langasta Haruni on tekeillä, mutta nyt olen ollut viikon poissa kotoa, enkä ole reissussa ehtinyt kutoa ollenkaan.
Reissun aikana oli tullut huhtikuun SNY-paketti. Mahtavasti haasteita ja kaikkea. Novitan kesäneulelehti ja kolme eri huivi/sukkaohjetta haastamaan mun kutomisia. Muistikirja ja 4 kerää Teetee Pallasta, kaksi violettia ja kaksi luonnonvalkoista kerää. Niistähän saakin vaikka ja mitä! Tuhannet kiitokset Snyni!

9 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla, että Haruni-huivia olet tekemässä.
  Ja että huhtikuun paketti on ollut mieleinen.

  VastaaPoista
 2. Voi että minulla nyt harmittaa kun kuvat ei lataudu vieläkään. Jumittaa vaan kun yritän niitä ladata... Osaiskohan joku auttaa? Mulla siis käytössä Linux-käyttöjärjestelmä ja Dropbox-"pilvipalvelu", josta lataan ne haluamani kuvat tuohon tekstiin "lisää kuva"-painikkeesta ja kun valitsen kuvan ja painan enteriä, tulee teksti "lähetetään" ja palkki jonka pitäisi liikkua, mutta ei lähde liikkumaan. Siihen jumii siis. Mikähän tuohon voisi auttaa??

  VastaaPoista
 3. Oletpas saanut tosi runsaan paketin, vaikkei kuvia näkynyt enkä valitettavasti osaa auttaa sinua kuvaongelman kanssa.

  VastaaPoista
 4. Sama ongelma kuvien lataamisen kanssa jo pidemmän aikaa.
  Kun näppäilen vähän joka otoksesta, kännystä, picasan painikkeesta..., niin kuvat lataantuvat hiljaksiin. Mutta jos poistun sivulta hetkeksikään, kuva ei lataannu.

  VastaaPoista
 5. Kiitos TeSa tiedosta. Minä luulin että vika on mun koneessa. Mutta pitääpä vielä yrittää...

  VastaaPoista
 6. Mukavaa, että pidit tekemis-paketista !
  Kauniilta näyttää huivisi aloitus :D
  On se kyllä hermoja repivää, kun jokin reistaa koneessa/ohjelmistossa tms. Ainakin minun pitää HETI välittömästi saada homma hoidettua, kun aloitan tekemään!
  Sateisin sunnuntaiterkuin SNY:si

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi Snyni! sain kuin sainkin kuvat ladattua eilen illalla, mutta kauan se kestikin. Työvoitto sekin. :) Kiitos TeSan vinkin.
  Täällä paistelee aurinko ja minä se rappailen pihaa, lehtiä haravoin. Ei mulla kukkia ole eikä tule. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos blogini kommentista! Kauniinvärinen Haruni on sinulla tulossa!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Ingi itsellesi. Haruni on nyt hautautunut ikkunanpesun ja haravoinnin alle. Totta se joku päivä valmistuukin. :) Mukavaa kesää sinulle.

  VastaaPoista