lauantai 17. elokuuta 2013

Keittiön uusi ilme

Kesätaukoni on ohi ja syksy on tullut. Neuleähkyä olen yrittänyt selättää, huonolla menestyksellä. Täytyy ilmeisesti suosiolla antaa hetken aikaa neuleiden olla. Ehkä ne alkavat taas joku päivä kiinnostaa.

Koruja tekisi mieleni tehdä, mielellään hopeasta, mutta en oikein osaa. Pitäisi päästä taas kurssittautumaan lisää. Kansalaisopiston kurssit eivät tällä kertaa sopineet mun aikatauluihin, joten jään odottelemaan muiden tahojen kursseja. Olisi kiva oppia taontaa, juotoksia ja kaikkea kivaa. Nythän olen vain kouluttautunut ketjuihin.

Tänään ompelin verhoja. Olen pantannut tätä, kun en mielestäni ole löytänyt sopivaa kangasta, jo 13 vuotta. Siis 13 vuoteen en ole vaihtanut verhoja keittiössä!!! Vanhoja on vaan aina tuunattu uuteen keittiöön muuttojen jälkeen. Tältä näytti keittiössä tänään aamulla.


Uuden kankaan löysin lopulta Jotexilta. Harmikseni kangas vaan oli leikattu ihan vinoon, vaikka langansuunta kyllä oli hyvin nähtävillä ja siitä johtuen verhoista ei tullut täydelliset. Koska tuohon vasemman puoleiseen ikkunaan ei yksi kankaan leveys riittänyt, jouduin jatkamaan verhoa, mutten enää onnistunut stemmammaan kuvioita... En sitten edes yrittänyt ja rumaltahan se liitos tuossa näytti. Rajasin sen kyllä pois teidän näkyviltänne ;) Toivottavasti meillä ei käy kovin tarkkasilmäisiä vieraita. Tänään illalla siis sama keittö näytti tältä.


Seuraavaksi taidan kokeilla miltä alkaa maistumaan nuo korutyöt (helmiä ja vaijeria). Onko niidenkin kohdalle iskenyt ähky? Kummaa hommaa kyllä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti